Retourbeleid

Is het artikel toch niet helemaal wat je had verwacht? Geen probleem, er geldt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
DAILY PIECE vergoedt de kosten inclusief bezorgkosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Stuur binnen 14 dagen een mail naar info@dailypiece.nl en vermeld daarin de volgende gegevens: &NBSP
  •  Naam
  •  Ordernummer
  •  Product
  •  Reden van retour (niet verplicht)
Vervolgens stuurt u het artikel naar onderstaand adres;
DAILY PIECE
madelieflaan 7
4741 EZ Hoeven
Als wij uw retour-artikel hebben ontvangen sturen we een ontvangstbevestiging per mail. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen gecrediteerd.
Na de termijn van 14 dagen is ruil of retourneren niet meer mogelijk en is de koop definitief.
NB:
– Als het product gedragen of beschadigd is (door toedoen van de klant) kunnen wij deze niet terug nemen.
– Als wij jouw retour-artikel in goede staat hebben ontvangen crediteren we binnen 14 dagen na ontvangst het aankoopbedrag op je rekening.